Detoxen

Op 9 januari kreeg Annemarie een maagballon. Hier had zij niet lang over hoeven twijfelen. Bij Praktijk Gabriels kon ze snel geholpen worden. De eerste week na het plaatsen van de ballon had zij volledig onderschat. Haar lichaam begon meteen met detoxen. Zo moest zelfs haar moeder vanuit Oostenrijk overvliegen om haar te helpen met haar kinderen. “Ik was echt onwijs ziek. De eerste drie dagen kon ik alleen van het bed naar het toilet lopen”. Gelukkig kwam ze er snel weer bovenop.

Sportschema

Haar streefgewicht is 75 kilo. Op 29 juni wordt de ballon verwijderd. Tot die tijd hoopt ze de 75 kilo bereikt te hebben. “Je moet keihard werken. Je kan niet op de bank zitten. Het is zo moeilijk om geen toegevoegde suikers en vetten te eten.” De doorzetter volgt nu een strak sportschema: Maandag avond powerstep 30 minuten (high impact cardio) gevold door 5 km wandelen op een stevig tempo. Dinsdagavond 45 minuten zumba en 30 minuten krachtfitness. Woensdagochtend 45 minuten bodyshape. Donderdagochtend wielrennen 45 tot 60 km. Vrijdagavond 5 km stevig doorwandelen en zondag wielrennen 60 tot 85 km.

Ben je geïnteresseerd in een gastric bypass of een van onze andere behandeling die helpen bij het afvallen? Plan hier een afspraak in met een van onze consulenten en we bespreken graag de mogelijkheden met je.

Mollig huisvrouwtje

Bij de gym volg ik ook kickbokslessen. De nieuwe trainer keek me aan alsof ik een mollig huisvrouwtje ben.” Niets was minder waar. Datzelfde huisvrouwtje ging er keihard tegenaan en bewees dat ze niet klein te krijgen is. “Ik heb je een beetje onderschat,” vertelt de trainer. Annemarie vindt sporten leuk. Het is een vorm van ontspanning voor haar. “Ik kan mij voorstellen dat anderen dit veel te zwaar vinden,” vertelt ze. “Ik zal nooit maatje 36 krijgen en heb brede heupen net als mijn oma.” 9 juni was haar streefdatum. Een hele goede vriendin ging trouwen en zij had beloofd om er goed uit te zien. Met succes! Ze straalde in haar rode jurk en straalde de bruid over.

” Annemarie (38) fietst nu 70 km op een dag na het plaatsen van een maagballon ”

Ben je geïnteresseerd in een gastric bypass of een van onze andere behandeling die helpen bij het afvallen? Plan hier een afspraak in met een van onze consulenten en we bespreken graag de mogelijkheden met je.