G-spot vergroting

Wat houdt een G-spot vergroting in?

De gräfenbergplek of G-spot, genoemd naar Ernst Gräfenberg, zou een erogene zone van de vrouw zijn. Stimulatie van de G-spot zou een heviger en bevredigender orgasme kunnen veroorzaken. Echter lukt het vrouwen soms niet op hun eigen G-spot te vinden hierdoor hebben zij nog nooit een vaginaal orgasme ervaren. De G-spot kan minder gevoelig worden door ouderdom of na een zwangerschap. Hierdoor verliezen deze vrouwen het plezier van stimulatie van de G-spot.

Door middel van de G-spot vergroting kan de kans op een vaginaal orgasme vergroot worden. Tussen de vagina en de urinebuis bevindt zich een gebied dat erectiel weefsel bevat. Per vrouw verschilt de gevoeligheid en de grootte van dit gebied. De G-spot is de gevoeligste plek. Doordat wij in dit gebied een injectie geven, wordt het oppervlakte vergroot en dus ook de gevoeligheid. Hierdoor wordt de kans vergroot dat dit tijdens de seks wordt geraakt. Het succes van deze behandeling kan niet worden gegarandeerd.

Hoe gaat een G-spot vergroting in zijn werk?

U neemt plaats op de behandelstoel en gaat op uw rug liggen. Uw benen worden geplaatst in beenbeugels. Hierna zal de behandeling beginnen en de G-spot worden gelokaliseerd. Dit gebeurt door middel van een speculum, ook wel eendenbek. Op deze manier wordt de vagina geopened en zal de arts samen met u de G-spot lokaliseren. Het gebied wordt plaatselijk verdoofd met lidocaine. Hierna zal de arts beginnen met het vergroten van de G-spot.

De behandeling duurt gemiddeld 15 minuten.

Wat zijn de voordelen van een G-spot vergroting?

  • Sneller kans op een orgasme
  • Betere orgasmes
  • Resultaten onmiddellijk voelbaar
  • Meer genot van uw seksleven
g-spot verdikking

CONSULT

Voor de behandeling komt u op consult bij onze arts. U kunt aangeven waar u last van heeft en waarom u een vergroting van de G-spot wilt en wat de wensen zijn. Uiteraard is er ook alle ruimte om vragen te stellen. De arts geeft u informatie over de ingreep en advies over de behandeling die het beste bij uw wensen past.

Wat kunt u verwachten na een G-spot vergroting?

Het resultaat kunnen wij niet garanderen. U zult ongeveer 4 maanden het verschil ervaren. Hierna zult u voor het behoud van het gewenste resultaat de behandeling moeten herhalen.