TCA peeling

Wat houdt een TCA peeling in?

De TCA peeling is bedoeld om fijne lijntjes en pigmentvlekken te verminderen. Daarnaast focust de TCA peeling zich op het verbeteren van de vale huid. De TCA peeling zorgt dus voor een jonger uitziende huid, en verbetert de structuur en doorbloeding. Ook worden grove poriën en littekens meer egaal.

De TCA peeling zorgt voor de vermindering van:

• Pigmentvlekken
• Fijne lijntjes
• Grote poriën
• Huidveroudering
• Zonneschade
• Vale/grijze huid (rokershuid)
• Acne (gevoelige) huid

HET VOORTRAJECT

Tijdens het consult bespreekt u met één van onze cosmetisch artsen wat uw wensen zijn en waarom u een TCA peeling wilt laten uitvoeren. De arts vertelt u over alle mogelijkheden, geeft u alle benodigde informatie over de behandeling en laat u zien wat het maximaal haalbare resultaat is. Uiteraard kunt u al uw vragen stellen. Dit consult is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Aansluitend op het consult kunt u ervoor kiezen om de behandeling direct te laten uitvoeren. Het is ook mogelijk om hier een aparte behandelafspraak voor te maken. Wel vragen wij u dit van te voren door te geven bij het maken van de afspraak.

Welk product wordt er gebruikt?

TCA peeling bestaat uit een combinatie van salicylzuur en trichloorazijnzuur en zorgt voor een afschilfering van de bovenste huidlaag. Dit zorgt voor de mogelijkheid van de verdwijning van oneffenheden en fijne lijntjes. Daarnaast stimuleert het de onderliggende huid om nieuwe huidcellen aan te maken en bevordert daardoor de collageen aanmaak.

Het resultaat na een TCA peeling

Het advies voor de frequentie van de TCA peeling is afhankelijk van het eerste resultaat, maar kan worden geschat op vier tot acht behandelingen, waar telkens twee tot vier weken tussen zitten. De genezing van de behandeling duurt ongeveer zeven tot twaalf dagen.

TCA PEELING VOOR EN NA FOTO’S