Care clinic werkt volgens haar kernwaarde om voor haar patiënten en medewerkers te zorgen. Deze blijvende waarde leidt de praktijk ook terwijl we voor de moeilijke uitdaging staan om te reageren op het coronavirus (COVID-19). Wij hebben dan ook de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Wij vragen u ons Coronabeleid voorafgaand aan uw bezoek aan onze kliniek door te lezen. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u verwachten. Wilt u liever een consult op afstand? Ook dit behoort tot de mogelijkheden, neem hiervoor contact met ons op.

0180 – 43 90 01

Mondkapjes zijn verplicht.

06 – 15 60 09 28

Handen desinfecteren

COVID-19 MAATREGELEN CARE CLINIC

  • Wij vragen u om voor elke afspraak de volgende vragen te beantwoorden. Kunt u alle vragen met “nee” beantwoorden? Dan helpen wij u graag. Is het antwoord op één of meerdere vragen “ja”, dan vragen wij u om contact op te nemen en uw afspraak te verzetten.

    “Bent u of uw huisgenoot op dit moment in afwachting van een testuitslag van een Corona-test? Heeft u (of uw huisgenoot) in de afgelopen 24 uur last van één of meerdere corona symptomen (verkoudheidsklachten, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, verhoging van 38 graden of meer, kortademigheid, benauwdheid, reuk en/of smaakverlies? Heeft u nu corona of bent u positief getest op corona korter dan 2 weken geleden?

  • Kom alleen naar de kliniek. Begeleiders worden niet binnengelaten in de kliniek, tenzij medische begeleiding noodzakelijk is. Ook wanneer u opgehaald wordt na uw behandeling, vragen we degene die u komt ophalen buiten te wachten.

  • Wanneer u de kliniek binnenkomt vragen wij u om een mondkapje te dragen, uw handen te desinfecteren en handschoenen aan te doen. Ook vragen wij u nogmaals naar uw gezondheidsklachten en meten we uw temperatuur op. Wanneer hieruit blijkt dat u toch dergelijke gezondheidsklachten heeft, verzoeken wij u om uw afspraak te verplaatsen naar een later tijdstip.

  • Kom binnen op het tijdstip van uw afspraak. Bent u eerder? Wacht dan in de auto. Dit voorkomt drukte in de wachtkamer.

  • Uiteraard is onze wachtkamer zo ingericht dat er 1,5 meter afstand wordt gehouden.

  • Onze medewerkers geven u, vanzelfsprekend, geen hand.

  • Betaal bij voorkeur contactloos of per pin. Wilt u toch een contante betaling doen? Dit accepteren wij enkel gepast.

We vragen uw medewerking en danken u voor het begrip. Stay strong!