voorhoofdslift

BILATERALE WENKBRAUWLIFT

In de plastische chirurgie is de wenkbrauwlift al een bekende ingreep. Vaak wordt dit uitgevoerd bij mannen of vrouwen die hun jeugdige uitstraling terug willen.

voorhoofdslift

ENDOSCOPISCHE VOORHOOFDSLIFT

Een lage stand van de wenkbrauwen kan extra druk geven op uw bovenoogleden dit kan leiden tot hoofdpijnklachten. De huid van uw voorhoofd wordt verstrakt

facelift

FACELIFT

Met de jaren verliest de huid haar stevigheid. Als uw huid zo verslapt is dat de contouren van uw gezicht minder scherp worden, dan biedt een facelift uitkomst.

HAARLIJNVERLAGING

De haarlijn is een van de belangrijkste aandachtspunten voor veel transvrouwen. Dr. Verhaeghe brengt de haarlijn naar voren terwijl hij ook op het voorhoofd werkt.

neuscorrectie

NEUSCORRECTIE

Bent u ontevreden over uw neus, vanwege de vorm of grootte ervan? Een correctie van de neus kan uw neus bij de
rest van uw gezicht laten
passen.

JUKBEENCORRECTIE

Hoge jukbeenderen worden gezien als mooi en aantrekkelijk in een vrouwelijk gezicht. Daarnaast stralen volle wangen zachtheid
en jeugdigheid uit.

HALSLIFT

Heeft u last van een hangende huid in de hals onder de kin, dan kunt u voor deze operatie kiezen. Veel mensen merken dat de huid van de hals sneller veroudert

kincorrectie

KINVERGROTING

De kin bepaalt, net als de neus, het profiel van uw gezicht. Een terugwijkende of kleine kin kan een gezicht uit balans brengen. Dit is goed te verhelpen met een kin-implantaat

liplift

LIPLIFT

Heeft u smalle lippen en zou u de lippen wat voller willen laten lijken? Het is mogelijk om de lippen op te vullen d.m.v. lipofilling (eigen lichaamsvet), of met tijdelijke fillers.

ooglidcorrectie

OOGLIDCORRECTIE

Bij het ouder worden, verslappen de spieren en wordt de huid minder elastisch. Hierdoor kan bij de bovenste oogleden een ophoping ontstaan van losse huid.

WENKBRAUWLIFT

Zijn uw wenkbrauwen gezakt, dan kan dit een sombere uitdrukking geven aan uw gezicht. Soms rekt de huid rond de bovenoogleden zó uit, dat hij over de ogen gaat hangen.

oorcorrectie

OORCORRECTIE

Afstaande oren – ook wel ‘flaporen’ genoemd – komen vaak voor. Ze kunnen een negatief effect
op iemands zelfvertrouwen hebben.