Profhilo

Wat is Profhilo?

U vraagt zich vast wel eens af hoe kan het dat sommige bekende figuren zelfs zonder make-up een jaloersmakend stevige huid hebben met een natuurlijke glans alsof het lijkt dat ze permanent jong zullen blijven. Grote kans dat u het effect van Profhilo ziet! Profhilo is de veelbesproken nieuwe generatie skinbooster gemaakt van 100% puur hyaluronzuur voor de voeding en verbetering van de huid van binnenuit. De werkzame stof is hetzelfde als bij fillerbehandelingen om rimpels mee op te vullen alleen met een ander samenstelling en werking. Hierdoor zorgt Prohilo echter niet voor opvulling maar puur voor huidversteviging. Van deze “Award-Winning” skinbooster is het wetenschappelijk bewezen dat het huid-verbeterende eigenschappen heeft zoals de aanmaak van collageen en elastine in de huid. Daarnaast heeft het ook een stimulerende werking op de vetcellen waardoor uw huid net van strakker en voller word. Dit noemen we ook wel bioremodeling. Zowel de diepere als de bovenste huidlaag wordt langdurig gehydrateerd wat resulteert in een stevige en gezonde huid met een natuurlijke glans.

 PROFHILO VOOR EN NA FOTO’S

Het voortraject

Tijdens het consult bespreekt u met één van onze cosmetisch artsen wat uw wensen zijn en waarom u een behandeling met Profhilo wilt laten uitvoeren. De arts vertelt u over alle mogelijkheden, geeft u alle benodigde informatie over de behandeling en laat u zien wat het maximaal haalbare resultaat is. Uiteraard kunt u al uw vragen stellen. Dit consult is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Aansluitend op het consult kunt u ervoor kiezen om de behandeling direct te laten uitvoeren. Het is ook mogelijk om hier een aparte behandelafspraak voor te maken. Wel vragen wij u dit van te voren door te geven bij het maken van de afspraak.

Profhilo

PROFHILO

De behandeling

De Profhilo-behandeling is breed toepasbaar ter verbetering van de huidkwaliteit. Met name in het gezicht en de hals is de behandeling populair maar regelmatig behandelen we ook handen en bovenarmen. U heeft foto’s gezien van eerder uitgevoerde behandelingen en bent enthousiast over de resultaten. Dan kunt u ervoor kiezen om direct behandeld te worden. In dat geval verteld de arts u alles over het verloop van de behandeling en wat u de komende minuten kan verwachten. Nadat er een aantal voorfoto’s zijn gemaakt en u de gezondheidsverklaring en toestemmingsformulier heeft ingevuld kan de behandeling direct beginnen. Het gebied wordt schoongemaakt en gedesinfecteerd. Bij Profhilo wordt er volgens de BAP techniek geïnjecteerd. Dat zijn injecties in 5 anatomisch weldoordachte gebieden die een optimale verspreiding over het hele gelaat mogelijk maken. Dus in totaal krijgt u 10 prikjes (5 per gezichtsdeel).Voor het beste eindresultaat is de aanbeveling dat u na een maand nog een behandeling ondergaat. Bent u tevreden over het resultaat? Dan kan er gekozen worden voor een touch-up om de zes maanden voor een langdurig behoud van de resultaten.

Profhilo

PROFHILO

Resultaat

Profhilo is een nieuwe techniek voor huidverjonging die wetenschappelijk is bewezen. De behandeling zorgt meteen voor een stevige en strakke huid waardoor u jonger en frisser uit gaat zien. Rimpels, lijn en plooien zullen minder zichtbaar zijn en het verzacht tekenen van ouderdom. De nieuwe manier van thermisch crosslinken laat een langere werking zien en uw huid wordt van binnenuit diep en langdurig gehydrateerd. Door aanmaak van collageen en elastine worden de dermale cellen in de huid effectief gevoed en zal de huid herstellen totdat de natuurlijke stevigheid weer is bereikt. Bovendien krijgt u na 2 weken een natuurlijke glans die geassocieerd wordt met vitaliteit en gezondheid. Het eindresultaat binnen 8 weken is een goed gehydrateerde huid die stevig en fris uitziet. U oogt jaren jonger.

Nazorg

  • Gebruikt u bloed verdunnende medicijnen meldt dit dan bij de arts tijdens het consult
  • Eerste twee dagen niet sporten
  • Behandelde gebied niet masseren
  • Geen bezoek sauna of zonnebank eerste week
  • Rode- of blauwe plekken en zwelling “kan” optreden. Het trekt vanzelf weer weg

Veiligheid

Profhilo is gemaakt van 100% puur Hyaluronzuur zonder enige toevoegingen. Zoals bekend is hyaluronzuur een lichaamseigen stof dat van nature al in uw lichaam voorkomt. Hierdoor is de Profhilo behandeling volkomen veilig. Omdat het om puur hyaluronzuur gaat is zelfs de kans op allergische reacties minimaal. Door de nieuwe manier van thermisch crosslinken breekt het lichaam de hyaluronzuur minder snel af waardoor u langer geniet van het resultaat. Uiteindelijk, zoals bij alle injectables behandelingen, zal het lichaam de werkzame stof volledig oplossen.